GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:28

Kaymakam Aktaş, Ankara'ya atandı!

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş Ankara Etimesgut Kaymakamlığına atandı.

EGEDESONSÖZ – Ekim 2020 tarihinden beri Seferihisar’da kaymakam olarak görev yapan Naci Aktaş’ın görev yeri değiştirildi. Kaymakam Aktaş’ın Ankara’nın Etimesgut’a atandığı öğrenildi.

Kaymakam Aktaş’ı makamında kabul eden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Aktaş’a kentte yaptığı hizmetlerinden dolayı başarı belgesi verdi.

İzmir Valiliği’nden yapılan paylaşımda “Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger; Ankara - Etimesgut Kaymakamlığına atanan Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş'ın ziyaretini makamında kabul etti. Valimiz Köşger, Kaymakam Aktaş'a ilimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarı belgesi verdi.” ifadeleri yer aldı.

Aktaş, Kaymakam Kemal Karadağ’ın emekli olması sebebiyle asaleten atanmıştı.

NACİ AKTAŞ, KİMDİR?
Naci Aktaş, 1977 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı. 1994 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 2000-2004 yılları arasında Şekerbank T.A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak görev yaptı. Bankada görev yaptığı dönemde 2001 yılında kısa dönem olarak askerlik hizmetini yerine getirdi. 2004 yılında bankadaki görevinden istifa ederek 91. Dönem Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine geçti.

Çeşitli staj aşamaları ve Çankırı ili Korgun ilçesinde 6 ay süreli Kaymakam Vekilliği görevini müteakip 2005 yılında Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları alanında yüksek lisans çalışması yapmak üzere İçişleri Bakanlığı’nca İngiltere Exeter Üniversitesi’ne gönderildi ve hazırladığı The Influence of the Citizen-Oriented Governance Approach on the Administrative Reform Process of Turkey ( Vatandaş-Odaklı Yönetişim Anlayışının Türk Kamu Yönetimi Reform Sürecine Etkileri ) konulu tez çalışması ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Evli ve bir çocuk babası olan Naci Aktaş İngilizce biliyor.