GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ağustos 2022 Pazar 20:49

Kaya’dan Özel’e ‘koku’ önerisi: Gelirken maske alın!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in haftalık değerlendirme toplantısını İzmir’de yapması üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu. Özel’in İzmir’e dair bir ilgisi olduğuna değinen Kaya, “ İzmir’e ilginizi görüyoruz, sanırım Manisa’dan aday olarak geleceksiniz. Gelirken koku için maske almayı unutmayın” dedi.

EGEDESONSÖZ – Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, haftalık olağan değerlendirme toplantısı kapsamında İzmir’de açıklamalarda bulundu.

İzmir’e yaptığı ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan Özel’e, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan eleştiri okları yükseldi. 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dahilinde “En büyük tokadı İzmir’den yiyeceksiniz” diyen Kaya, ayrıca Özel’in İzmir’e gelmesine dair, “İzmir’e ilginizi görüyoruz, sanırım Manisa’dan aday olarak geleceksiniz. Gelirken koku için maske almayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

Kaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:
25 yıllık CHP belediye zulmü, bırakın sizi, CHP İzmir vekillerinde bile sokağa çıkacak yüz bırakmadı. 2023'te sandıkta en büyük tokadı İzmir'den yiyeceksiniz. İzmir'e ilginizi görüyoruz, sanırım Manisa'dan aday olarak geleceksiniz. Gelirken koku için maske almayı unutmayın!