GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mayıs 2016 Salı 10:36

Kaya’dan CHP’ye 19 tweetlik ‘Cizre Raporu’ salvosu!

AK Parti İzmir Milletvekili parti heyetinin hazırladığı raporu hedef alarak, “CHP'nin bu rapordaki amacı terörle tavizsiz bir şekilde yürüyen mücadeleyi zaafa uğratmak, terörü ve teröristi cesaretlendirmektir” ifadelerini kullandı.

CHP, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından, mahallelerde incelemeler yapmak üzere 4 Mart günü Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne gönderdiği heyetin hazırladığı çalışma raporunu yayımladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok başkanlığında, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner, Sezgin Tanrıkulu ve Ali Şeker, Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ile Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan'ın yer aldığı heyetin, ilçedeki incelemelerinin ardından hazırladığı raporda devlet ve güvenlik kuvvetleri sorumlu tutulmuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medya üzerinden verdiği mesajlarla ‘CHP’nin Cizre Raporu’nu hedef aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili, “CHP'nin bu rapordaki amacı terörle tavizsiz bir şekilde yürüyen mücadeleyi zaafa uğratmak, terörü ve teröristi cesaretlendirmektir” ifadelerini kullandı.

İŞTE O MESAJLAR 

1) Her zaman söylüyorum; CHP terörle arasına mesafe koyamıyor, duruş ve eylemleriyle terörü cesaretlendiriyor.

2) Bu fotoğrafa dikkatle bakın. CHP'nin HDP ile flörtü sonucunda oluşan gönül bağının yansımasını göreceksiniz

3) Dokunulmazlıklar için önce 'destek vereceğiz' dediler, daha sonra ise 'biz destek vermeyeceğiz' diyen milletvekillerini görünce sustular.

4) Anayasa Komisyonu'nda teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarıyla ilgili 'Biz fire vereceğiz' diyerek itirafta bulundular.

5) Şimdi de hiç utanmadan ve sıkılmadan, Cizre için kendi kalemlerinden, PKK'nın dilinden sözde bir rapor hazırlamışlar!

6) PKK'nın ağzıyla kaleme alınan sözde raporu hazırlayan ekibin başında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok var.

7) Sözde raporda, CHP'li Mv. İlhan Cihaner, Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Fikri Sağlar ve Fatma Hürriyet Kaplan'ın da imzası bulunuyor.

8) Terörü ve teröristi haklı, askerimizi ve polisimizi ise suçlu gösteren bu raporla CHP'nin ihanete ortak olmasını hayretle izliyoruz.

9) Sözde Cizre raporuyla birlikte CHP ile HDP arasındaki örtülü işbirliği bir kez daha ortaya çıktı.

10) Bu raporla birlikte ana muhalefet partisinin terör örgütünün istediği minvalde nasıl hummalı bir şekilde çalıştığını açıkça görmüş olduk.

11) CHP bu raporda devletimizin Kaymakamını değil, PKK'nın uzantısı olan HDP'lilerin beyanlarını esas almıştır.

12) Devleti orantısız güç kullanmakla itham edenler, PKK için tek bir kelime edememelerini ne ile açıklıyorlar?

13) CHP hazırladığı bu sözde raporda, askerlerimizin yargılanmasını istiyor ve açıkça devleti suçluyor.

14) Polis ve askerimizin yargılanmasını isteyen CHP, kolluk güçlerimizi hainlere tercih etmiştir.

15) Raporda devletimize, milletimize ve ülkemize düşman kesilmiş, terör odaklarının umudu olmuş kişilerin haince görüşleri yer almaktadır.

16) CHP'nin bu rapordaki amacı terörle tavizsiz bir şekilde yürüyen mücadeleyi zaafa uğratmak, terörü ve teröristi cesaretlendirmektir.

17) Bu raporla insan hakları üzerinden akıllarınca terör lehine duruş sergilemeye çalışan bir CHP'ye şahit olduk.

18) CHP'nin bu duruşu, Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu CHP'nin tarihsel duruşu ile asla örtüşmemektedir.

19) CHP bu duruşuyla milletine ve devletine hainlik yapanlara kol kanat germiştir. Milletimiz bunu affetmeyecektir.