GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
7 Ağustos 2024 Çarşamba 23:30

Kate Winslet'tan kırışıklıklarını eleştirenlere yanıt

Doğal görünümüyle adından sıkça söz ettiren Oscar'lı oyuncu Kate Winslet, son röportajında yüzündeki kırışıklıkları eleştirenlere yanıt verdi.

Titanik’in kazandığı başarıdan sonra yer aldığı projelerle ve oyunculuk performansıyla adından söz ettiren 48 yaşındaki İngiliz yıldız Kate Winslet, yüzündeki çizgilere müdahale etmeyi neden reddettiğini açıkladı.

Harper's Bazaar dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, "Sanırım insanlar 'Bu kırışıklıklarına bir şey yapsan iyi olur' dememesi gerektiğini biliyor. Her geçen yıl kendimle daha barışık hissediyorum. Bu, başkalarının görüşlerinin buharlaşmasına izin vermemi sağlıyor" dedi.

Estetik uygulamalar yaptırmayı reddeden ve doğal görünümüyle yaşlandığı için övülen ünlü isim, ekranda kusursuz görünmemeyi dert etmediğini hatta durumun tam tersi olduğunu ifade etti.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Winslet, "Bununla gurur duyuyorum çünkü yüzümdeki şey benim yaşamım ve değerli. Bunun üstünü örtmek aklımdan bile geçmez" dedi.

Kate Winslet, "Kadınların kendilerini çok daha fazla kabul ettiğini ve yargılanmayı reddettiğini görmek beni çok rahatlatıyor. Çünkü büyürken annesinin aynaya bakıp 'Güzel görünüyorum!' dediğini gören bir tane bile benim yaşlarımda kadın tanımıyorum" dedi.

Öte yandan Kate Winslet, daha önce de estetik uygulamalarla yüzünü iyileştirme baskısına asla boyun eğmeyeceğine dair söz vermişti. (NTV)