GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ocak 2019 Salı 15:18

Karşıyaka’nın üreten kadınları eğitimde

Karşıyaka’da çalışmalarını sürdüren S.S. Karşıyakalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, 2019-2020 ‘İş geliştirme ve stratejik plan hazırlama eğitimi’ kapsamında düzenlenen ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda; yeni dönemde kooperatifte hedeflenen; projeler, organizasyon, üretim planlaması, iş geliştirme konuları işlendi. Ortaklara birlik ve beraberlik çağrıları yapıldı. Kooperatife gereken hız ve tam katılım çağrısı yapılıp, aktif katılımcı kooperatif yapısının oturtulması gerektiğinin altı çizildi.

Karşıyakalı kadınlar, ilki gerçeklesen toplantıdan memnuniyetle ayrıldı. Sıklıkla yapılacak bu toplantıların ikincisinin en yakın zamanda tekrarlanacağı, heyecan veren yeni projelerin yıl içinde sırayla hayata geçeceği bildirildi.

Karşıyaka Kadın Kooperatifi, kadın dayanışmasını esas alarak, üretmeye, büyümeye ve güçlenmeye, tüm ortaklarıyla yan yana, yepyeni bir solukla, yola yeni başladıklarını, umut ve kadın emeğiyle yola devam edeceklerini açıkladı.