GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Kasım 2021 Cuma 15:26

Karşıyaka ile Çiğli arasında komşu dayanışması

Çiğli Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapılan çalışmalar sonrası yol tamirinde kullanılacak olan asfalt için Karşıyaka Belediyesi ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediyesi yıllar sonra yeniden hizmete açılan Asfalt Plenti şantiyesinde önemli bir anlaşma imzalandı.  
Çiğli ilçesi sınırları içerisinde ihtiyaç duyulan asfaltı tedarik etmeyi hedefleyen Çiğli Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, bu kez dayanışma konusunda ortak noktada buluştu. İşbirliği kararını sosyal medya hesabından duyuran Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, tedarik edilen malzeme karşılığında asfalt alacaklarını belirtti.


Başkan Gümrükçü'nün paylaşımı şu şekilde;
"Komşu dayanışması ile gönüllere yol yapıyoruz. İlçemizde yoğun olarak devam eden doğalgaz, elektrik ve internet altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollara hızlı bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla komşu ilçemiz Karşıyaka Belediyesi Şantiyesindeki Asfalt Plentini kullanarak tedarik ettiğimiz malzeme karşılığında asfalt alıyoruz. Gösterdiği iş birliği ile yerel yönetimlerde yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlendiren Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’a teşekkürlerimi sunuyorum."