GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Mart 2017 Pazartesi 10:22

Karşıyaka’da yeni 8 Mart afişleri: Anlarsın ya!

Geride kalan yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan ‘Sana ne’ afişleriyle ülke gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi bu yıl da dikkat çekici bir çalışmaya imza attı. Hazırlanan afişlerde “Şort da giyerim kot da… Anlarsın ya… Sana ne!” ifadeleri yer aldı.

EGEDESONSÖZ – Geride kalan yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan ‘Sana ne’ afişleriyle ülke gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi bu yıl da dikkat çekici bir çalışmaya imza attı.

Kadınlar Günü için hazırlanan ve 2016’nın devamı niteliği taşıyan afişlerde “Şort da giyerim kot da… Anlarsın ya… Sana ne!” ifadeleri yer aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, afişlerin alt kısmında “Kadınlarımızın özgürce yaşadığı bir ülke dileklerim ile… 8 Mart’ta ve daima” sözleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından geride kalan yıl hazırlanan 8 Mart afişleri “Sana ne” sloganıyla hazırlanan afişlerde “İstediğim zaman kahkaha atarım sana ne, gece yarısı sokakta dolaşır gezerim sana ne, börek de açmam dekolte de giyerim sana ne” ifadeleriyle ülke gündemine oturmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir programda yaptığı konuşmada isim vermeden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı eleştirmişti.