GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Temmuz 2021 Cumartesi 17:06

Karşıyaka’da yangına jet müdahale!

İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy’de 14:00 sularında yangın çıktı. Makilik ve ağaçlık alanda çıkan yangına Karşıyaka Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Hızlı müdahale sayesinde yangın çok büyümeden kontrol altına alındı.

EGEDESONSÖZ – İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy’de bugün saat 14:00 sularında yangın çıktı. Makilik ve ağaçlık alanda çıkan yangına Karşıyaka Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Hızlı müdahale sayesinde yangın çok büyümeden bir saat içerisinde kontrol altına alındı. Yangında 2,5 hektarlık alandaki ağaçlar ve doğal yaşam alanı zarar gördü.

Çıkan yangının sebebi henüz bilinmiyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabı üzerinden, oluşan yangını durdurmak için hızlı bir şekilde müdahale eden ekibe teşekkürlerini sundu. Başkan Tugay’ın paylaşımı şu şekilde:

Bugün saat 14:00 sıralarında Örnekköy makilik ve ağaçlık alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, erken müdahale ile 1 saat içinde kontrole alınmış, ancak yaklaşık 2.5 hektarlık alandaki ağaçlar ve doğal yaşam zarar görmüştür.

Yangını durdurmak için büyük gayret gösteren tüm çalışanlarımıza, kamu görevlilerimize çok teşekkür ediyoruz.