GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Kasım 2023 Salı 10:39

Karşıyaka’da Türsen’den ‘aday adaylığı’ açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Cihan Türsen, sosyal medya hesabı üzerinden yeni dönemde aday adayı olup olmayacağı ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

EGEDESONSÖZ – Türkiye’de 14 ve 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından gözler 31 Mart seçimlerine çevrilmiş durumda.

İzmir’de aday adaylarının çıktığı ve mevcut başkanların yola devam etmek istediğini açıkladığı süreçte ise kulisler hareketlenmeye devam ederken, kulislerde ismi geçen bazı isimler ise ‘aday adaylığı’ süreci ile ilgili dikkat çekici paylaşımlarda bulunuyor.

Bu isimler arasında yer alan Karşıyaka Belediyesi geçmiş dönem aday adaylarından Cihan Türsen… Kulislerde yeni dönem için ismi geçen Türsen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni dönemde CHP'den aday adayı olmayacağını açıkladı.

Türsen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İnternet gazetelerinde; Mart 2023 de CHP den Karşıyaka B.Bşk aday adayları arasında ismim geçmekte.
CHP üyesi değilim, seçim dönemi adaylık için geldi dedirtmem. Başka Partilerimizin de beni adayları görme istemine şükran duyuyorum. Ama CHP'ye zarar verecek halim olmaz. Elbet bir gün buluşacağız.”