GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Kasım 2019 Salı 13:37

Karşıyaka’da hedefteki o isimden hem açıklama hem rapor hamlesi!

İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Koçak, darp raporu alarak şikayetçi oldu. İl Yöneticisi Coşkuner’i hedef alan Koçak kendisine karşı gelen eleştirilere cevap verdi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu yaşanan mahalle delege seçimlerinde çıkan tartışma ve kavgalar sonrasında sular durulmuyor.

İl Yöneticisi Sedredil Coşkuner'in yer aldığı mavi listenin Alaybey Mahallesi'ndeki seçimde mağlup olması sonrasında flaş bir gelişme yaşanmıştı. Mahalle seçimi öncesinde ortaya çıkan gerginliğin ardından darp raporu alan Coşkuner, İl Başkanı Deniz Yücel'e olay çıkabileceğini söylediğini aktarmıştı. Coşkuner, İl Başkanı Yücel'in hiçbir önlem almadığını ifade ederek, “Mahallemde can güvenliğim yoktu” açıklamasını yapmıştı. Sedredil konuşmasında İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın Yardımcısı Sedat Koçak’ı hedef almıştı. Koçak ayrıca çeşitli ortamlarda da tepki çekmişti.

Gelinen süreçte Koçak açıklama yaptı ve gerçek dışı ithamlarla karşılaştığını ifade etti. Darp raporu alan Koçak’ın şikayetçi de olduğu öğrenildi. İşte Koçak’ın o açıklaması ve darp raporu:

COŞKUNER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI İDDİASI!
Ayrıca Karşıyaka İlçe Örgütü’nden bazı isimlerin Coşkuner’in il disiplin kuruluna gönderilmesi için çalışma yaptığı öne sürüldü. Coşkuner’in genel merkeze de şikayet edileceği iddia edildi. Coşkuner için kapsamlı bir dosya hazırlandığı da aktarıldı.