GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2016 Cuma 13:44

Karşıyaka Belediyesi’nden bir manidar afiş daha!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden yapılan alıntıyla hazırlanan afişlerle gündeme damga vuran Karşıyaka Belediyesi’nden bir manidar afiş daha geldi!
EGEDESONSÖZ - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden yapılan alıntıyla hazırlanan afişlerle gündeme damga vuran Karşıyaka Belediyesi 28 Mayıs’ta yapılacak halk oyunları gösterisi için manidar bir afiş daha hazırladı.

Belediye, Malatya Gazi Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı yapan resim-iş öğretmeni N.T., sosyal medya hesabı üzerinden halk oyunu oynayan öğrencilerin fotoğraflarını paylaşıp, "Hangi baba 16-17 yaşındaki kızının elini bir erkeğin tutmasını, diz dize, göz göze, kol kola sarmaş dolaş halt oyunu oynamasını ister. Bu halk oyunları değil halt oyunları" paylaşımına gönderme yaparak ‘Kızlı erkekli el ele’ sloganlı afiş hazırladı.

Belediye Halk Dansları Topluluğu’nun 28 Mayıs Cumartesi saat 19.00’da Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek gösteri için yapılan duyuruda bir kız ve erkek eli görseli kullanıldı.