GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Mart 2016 Pazar 12:04

Karataş’tan Oğan’a jet yanıt: Lüks salondan sallayana…

İzmir’de kendisini eleştiren genel başkan adayına Twitter’dan yanıt veren MHP İl Başkanı, “Hayatım boyunca dürüstlüğü kendime şiar edindim. Beni önce beni bilenlere soracaksınız. Lüks salonlardan sallayana söyleyecek sözümüz olacak” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – MHP’de imza hareketi Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin restiyle yargıya taşınırken muhalif adaylar saha çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Genel başkan adaylarından Iğdır Eski Milletvekili Sinan Oğan da sahaya İzmir’de çıktı. Türkiye turunu dün kentten başlatan Oğan, Hilton Oteli’ndeki buluşmada MHP İl Başkanı Necat Karataş’ı sert sözlerle eleştirdi. Oğan, “Sayın il Başkanı basına açıklama yaparak ülkücülerimizin saygı çerçevesinde bir araya gelmelerine niye engel olmaya çalışıyorsunuz?  Yıllarca biz ne dedik: Ülkücü hareket engellenemez... Bugün siz bir daha gösterdiniz ki hiçbir telefon, hiçbir tehdit, hiçbir ihraç ülkücü hareketi engelleyemez. Bugün sizin teşkilat kapatma tehditleriniz ülkücü hareketi engelleyemez. Bu kurultay gerçekleşecektir. Gelin... Siz de gelin. Ülkücü ülkücünün kardeşidir. Eğer sorunlarımız varsa bunu Facebook’tan değil, yüz yüze konuşalım. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Biz ülkücüler kucaklaşmak istiyoruz. Bizi tehdit etmeyin. Biz PKK’lı değiliz. Biz AKP’li değiliz biz ülkücüyüz Allah’tan başka kimseden korkmuyoruz” şeklinde konuştu.

- SİNAN OĞAN’DAN İZMİR’DE SERT SÖZLER…

Bu açıklamaların ardından Başkan Karataş’ın Oğan’a yanıtı gecikmedi. Twitter hesabından seri mesajlar ata Karataş ilkelilik vurgusu yaptı.

Karataş, “Benim ülkücülerle olan kardeşlik hukukumu hareketin mensupları bilir. İlke ve ülkülerimi sorgulayan en az benim kadar ilkeli ve dürüst olmalı…” ifadelerini kullandı. Karataş ayrıca, “Hayatım boyunca dürüstlüğü kendime şiar edindim. Beni önce beni bilenlere soracaksınız. Lüks salonlardan sallayana söyleyecek sözümüz olacak” mesajını verdi.