GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Nisan 2017 Pazartesi 11:14

Karataş’tan CHP’ye yine sert sözler: Mihmandarı kim?

MHP İl Başkanı ‘Habur’ çıkışının ardından bu kez de “Bu CHP’nin mihmandarı kim, kimden medet umuyor? Sosyalist Enternasyonal mi, yoksa Pensilvanya mı” açıklamasını yaptı.

EGEDESONSÖZ – Türkiye 16 Nisan’da yapılacak referanduma kilitlenirken, İzmir siyasetinde MHP ile CHP arasında sert rüzgarlar esiyor.

MHP İl Başkanı Necat Karataş’ın ‘Habur çıkışı’yla başlayan tartışmada CHP’nin Twitter kontrasıyla alevlenmişti.

- 'HABUR' TARTIŞMASI: KARATAŞ'TAN SERT SÖZLER, CHP'DEN JET YANIT

MHP İl Başkanı Karataş ana muhalefet partisine yönelik sert mesajlarına bugün de devam etti.

CHP’NİN MİHMANDARI KİM?
Partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından tertip edilen bilgilendirme toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Necat Karataş, “MHP ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketin en önemli hassasiyeti, Devlet, Millet ve vatandır. Bunlar söz konusu olduğunda hiçbir mensubumuz fedadan kaçınmaz. Biz Önce Ülkem ve Milletim diyen bir liderin izinden gidiyoruz. Her şart ve zeminde önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Ne FETÖ oylarına, ne HDP fikirlerine ne de Sosyalist Enternasyonal’e üyeliğimiz var. Bu vatanın derdini, Türk Milletinin sorumluluğunu ve Atatürk ideallerini omuzladık yürüyoruz. CHP bizzat genel başkanları ağzından Devletin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açtı, Bebek Katiline Ev Hapsi getirmek istedi. CHP’den daha ne bekleniyor. Bu CHP’nin mihmandarı kim, kimden medet umuyor? Sosyalist Enternasyonal mi, yoksa Pensilvanya mı” açıklamasını yaptı.

ŞANLI: BAHÇELİ’NİN VURDUĞU MÜHÜR
Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı da “Bazı mihraklar denize dökmekten bahsediyormuş, bunlar hala ne yapıldığının farkında değil. Milletimizi evet ve hayırcı olarak bölme gayretindeler. Bölücülük zihniyetlerinde var. Biz aldırmıyoruz. Devletimizin ve Milletimiz için ettiğimizden yeminden dönmüyoruz, sonsuza dek de dönmeyeceğiz.  MHP’nin yaptığı Türk Anayasası liderimizin vurduğu mühürdür. Biz de İzmir il teşkilatı olarak bu yola baş koyduk” dedi.