GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Aralık 2021 Pazartesi 12:21

Karaburun'un keçi peyniri ve zeytinyağı internetten satışta

Karaburun Belediyesi, kendi tesislerinde ürettiği yöreye uygun keçi peyniri ve zeytinyağları kısa bir süre önce internet üzerinden 81 ile ulaştırarak halka sunmaya başladı.

Karaburun Belediyesi, kendi tesislerinde ürettiği yöreye uygun keçi peyniri ve zeytinyağları bir süredir internet üzerinden halka sunuyor.

Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Karaburun’a özgü sağlıklı ve doğal ürünleri ülkemizin dört bir yanındaki tüketicilerle buluşturmaya büyük önem veriyoruz. Bu amaçla 2 hafta kadar önce çok önemli bir yatırıma daha imza atarak, Belediyemiz bünyesinde üretim yapan Keçi Peyniri Mandırası ile Zeytinyağı Fabrikası’nda üretilen ürünleri; Belediyenin Mimas Bel şirketinin internet sayfası aracılığı ile Türkiye’nin 81 iline ulaştırılmaya başladık" dedi.

Karaburun Merkez, Mordoğan ve Eğlenhoca’daki satış noktalarındaki ürünlere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Erdoğan, " ilgi bizleri çok memnun etti. Belediye olarak sağlıklı gıdaları uygun hijyen şartları ve güvenli ödeme sistemlerini kullanarak 81 ildeki yurttaşlarımızla buluşturmak aynı zamanda Belediyemize kaynak yaratmak düşüncesiyle geliştirdiğimiz bu projeyi, başarıyla tamamlayarak devreye almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan böyle, yöremize özgü lezzetleri Mimas Bel şirketimizin internet sayfasından güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz"