GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Ekim 2019 Cumartesi 11:31

Karaburun’da hedefteki isim konuştu: ‘Fotoşop’ dedi, şikayetçi oldu!

Sosyal medya hesabından dini değerler üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Mezarlıklar Daire Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanı Ulvi Atalay Erkol’un karakoldaki ifadesinde, “Ben bu paylaşımın dijital ortamda photoshop (fotoşop) yöntemi ile yapıldığını düşünüyorum” dediği ortaya çıktı. Erkol ayrıca Öğretmenevi Müdürü Serdar Kayadağ’dan şikayetçi oldu.

EGEDESONSÖZ- Karaburun İlköğretim Okulu Müdürü Şahin Özdemir’in, “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” sözlerini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla birlikte açığa alınmasının ardından bu kez ilçede görev yapan Mezarlıklar Daire Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanı Ulvi Atalay Erkol’un da dini değerler üzerinden yaptığı açıklamalar dikkat çekmişti.

Açığa alınan Okul Müdürü Özdemir için devreye Karaburun Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı İlkay Girgin Erdoğan girmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mezarlıklar Daire Başkanlığı’nda çalışan Erkol için de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ tepkisini dile getirmişti.

- NE YAPTIN MEZARLIK GÖREVLİSİ?

BEN PAYLAŞMADIM, FOTOŞOP!
Gelinen noktada Erkol’un karakola giderek şikayette bulunduğu öğrenildi. Erkol ifadesinde, paylaşımları kendisinin yapmadığını söyledi. Ayrıca Karaburun’da öğretmenevi müdürü olarak görev yaptığını ifade ettiği Serdar Kayadağ’ın sosyal medyada paylaşımları kendisi yapmış gibi gösterdiğini iddia etti. Erkol ifadesinde, ‘Ben bu paylaşımın dijital ortamda photoshop (fotoşop) yöntemi ile yapıldığını düşünüyorum’ dedi.

NE OLMUŞTU?
Erkol’un sosyal medya hesabından şu paylaşımlar yapılmıştı:

“Bir gün buruş buruş olduğunuzda gençken içmediğiniz her güne lanet edeceksiniz” (Huzurevi Suresi 1. Ayet)

“Reenkarnasyona inanmayınız! Biliniz ki hepinizin cesedi gübre olacak. Ancak ruhu yaşayanlar şüphesiz ki duble içenler olacaktır” (The walking dead suresi 9. Ayet)

“Cemaatle alkol içmek tek başına içmekten 50 cl daha kat faziletlidir” (Kaynak Suresi 28. Ayet)

“Bizim için en hayırsızı kendi alkolünü kendi üretendir” (Homade Suresi 1. Ayet)

“Şüphesiz ki biz alkolü ağzınızla içesiniz diye yarattık.  G..tüyle içenler bizden değildir” (Absolute Suresi 11. Ayet)