GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2017 Perşembe 10:41

Karabağlar'da yeşil seferberlik

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2017 yılı ilk 6 ayında yaptıkları çalışmalarla yeşil alan ve park sayısını her geçen gün daha da arttırıyor

Karabağlar Belediyesi ilçede yeşil alan seferberliği başlattı. Belediye ekipleri, bir yandan mevcut parkların bakım ve onarımına özen gösterirken,  bir yandan da ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

MUHTEŞEM BİR HALE DÖNÜŞECEK
İlçede ayrıca, büyük parkları yenileme çalışmaları da başladı. İlk olarak Poligon’da bulunan merhum gazeteci “Barış Selçuk” adına yapılan parkın yenilemesi son hızla devam ediyor. Burası tamamlandığında mahalle halkı,  içerisinde süs havuzları, spor aletleri, yürüyüş ve bisiklet yolu, oyun parkı ile amfi tiyatronun bulunacağı muhteşem bir parka sahip olacak. Ayrıca ilçede bulunan diğer parklarda da yenileme çalışmaları devam edecek.

PARKLARA RULO ÇİM VE MEVSİMLİK ÇİÇEKLER
Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parkların daha güzel gözükmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Uğur Mumcu Parkı’nda başlayan ve diğer parklarda devam eden rulo çim ve mevsimlik parsel çalışmalarıyla, Karabağlar’daki parklarda tam anlamıyla görsel bir şölen yaşanıyor.