GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Eylül 2020 Çarşamba 12:53

Karabağlar'da 'turuncu' isyan!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi süreci ile birlikte gıda ve turizm işletmelerinde uyguladığı hijyen sertifikasyon sistemi olan Turuncu Çember'e Karabağlar'ın henüz dahil edilmemesi sebebiyle AK Partili Meclis Üyesi Fırat Eroğlu'ndan tepki geldi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Vakfı'nın pandemi süreci ile birlikte gıda ve turizm işletmeleri için başlattığı Turuncu Çember Hijyen Sertifikasyon Sistemi ilçe ilçe uygulamaya başlandı.

Sisteme henüz Karabağlar'ın dahil edilmemesi sebebiyle AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, sosyal medyadan tepki gösterdi.

Turuncu Çember'e dahil olan işletmelerin gösterildiği haritada Karabağlar'a yer verilmediğinin belirten Eroğlu, "Turuncu Çember İzmir Büyükşehir Belediyesi nin “Hijyen Sertifikasyon Sistemi” için oluşturduğu resmi iştirakı. Resmi instagram sayfasında yayınlanan haritada İzmir in 29 ilçesi var Karabağlar nedense yok.Karabağlar'a geldiğinizde “burası neresi” demiştiniz Sn Tunç Soyer siz bilmesenizde, hizmetten noksan da bıraksanız, haritalardan kaldırsanız da burası 500 bin kişinin yaşamaya çalıştığı Türkiye nin en büyük ilçelerinden biri" dedi.