GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Mayıs 2021 Pazartesi 13:05

Kaptan gidecek mi? Menajerinden iddialara cevap!

Bu seneki performansıyla göz dolduran Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar hakkında transfer iddiaları ortaya atıldı. İddialara Akbunar’ın menajeri Mustafa Ulaş Ortakaya cevap verdi.

Ozan EKİZ/EGEDESONSÖZ – Bu sezon gösterdiği performans ile A Milli Takım’a kadar yükselen Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar, transfer döneminin gözde isimlerinden biri haline geldi. Göztepe ile 1 yıllık kontratı bulunan Akbunar için iddialara göre, Fatih Terim’in devreye girdiği ve 2 yıllık sözleşme teklif edileceği dile getirildi.

Gündeme yansıyan iddialara Akbunar’ın menajeri Mustafa Ulaş Ortakaya cevap verdi. Ortakaya yaptığı açıklamada kaptan Akbunar’ın şu durumda milli maçlara konsantre olduğunu ve sonrasında neler olacağını göreceklerini söyledi. Ortakay, halihazırda hiçbir görüşme ve hiçbir resmi temas olmadığını dile getirdi.

Ortakay yaptığı açıklamada “Şu anda hiçbir görüşme ve hiçbir resmi temas yok. Şu anda kendisi milli takımdaki maçlara konsantre. Milli takımdaki maçlardan sonra hep beraber ne olacağını göreceğiz. Bizim de bir şeyden haberimiz yok” dedi.