GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
2 Şubat 2016 Salı 15:14

Kanguru’dan çağrı: Öyküsünü kapan gelsin!

İzmir’de hem yayınevi hem kültür merkezi olarak hizmet veren Kanguru Yayınları farklı bir etkinlikle edebiyat severleri bekliyor: Öyküsünü kapan gelsin
EGEDESONSÖZ - İzmir Alscancak’ta hem yayınevi hem de kültür merkezi Kanguru Yayınları pek çok atölye programının yanına, farklı bir etkinlikle İzmirli edebiyat severlere kapılarını açıyor. Uluslararsı PEN ve Türkiye Yazarlar Sendikası üyesi, araştırmacı, şair ve yazar, Kanguru Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Aydın Şimşek’in yönetiminde gerçekleşecek ‘Öyküsünü kapan gelsin’ etkinliği İzmirli öykü severleri 3 Şubat 2016 saat: 18:00’da Kanguru’ya bekliyor. Katılımcıların öykülerinin tek tek okunduğu ve değerlendirildiği etkinlik her 15 günde bir düzenleniyor.



Etkinlik hakkında Egedesonsöz’e konuşan Kanguru Yayınları Genel Yayın Yönetmeni  Aydın Şimşek “İzmir’de başlattığımız ’Öyküsü Kapan Gelsin’ etkinliğimiz öyküye emek veren, okumayı seven, edebi metinlerin çözümlemesine ilgi duyan, katılmak isteyen herkese açık olan konseptiyle sürüyor. Alanlarında uzman yazarın gözetiminde sürdürülen bu çalışmayı farklı kılan her katılımcının metninin okunması ve söz hakkının olmasıdır ” dedi.