GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
3 Ağustos 2024 Cumartesi 19:57

Kanalda cansız bedeni bulunmuştu... Sultan'ın katili tutuklandı!

Afyonkarahisar'da market çalışanları Sultan Tosun'un (19) kanalda cansız olanlarının, daha sonra şüpheli olarak saklanan eski erkek arkadaşı Yusuf Ç. (23), tutuklandı. Yusuf Ç., polisin işlemleri sırasında ifade vermeyerek susma hakkını kullandı.

Afyonkarahisar'ın merkez Selçuklu Mahallesi'ndeki Orhun Parkı'nda bulunan kanalda, dün saat 15.00 sıralarında bir kadının sırtıüstü hareketsiz yattığını fark edenler polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede hayatını kaybettiği kaydedilen kadının Sultan Tosun olduğu tespit edildi. Sultan Tosun'un cansız cismi yapılan inceleme sonrasında morga konuldu.

Soruşturmayı derinleştiren polis, Sultan Tosun'un kent merkezindeki bir pazarda yaklaşık 4 kat çaba harcadı, eski erkek arkadaşı Yusuf Ç. ile aralarında sorun olduğu ve bu sayede bir iş çıkışında annesiyle eve gittiği bilgisine ulaştı. Sultan Tosun'un eski erkek arkadaşının yakalanması için çalışmayı başlatan polis, dün kısa sürede şüpheliyi İscehisar ilçesinde yakalayıp gözaltına aldı. Yusuf Ç. Operasyonların ardından bugün adliyeye sevk edildi. Emniyette suma borcunu ödeyen Yusuf Ç. Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Öte yandan Sultan Tosun'un cenazesiyle ilgili otopsi işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)