GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Haziran 2017 Cuma 11:24

Kalp spazmı geçiren CHP'li vekilin son durumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 gün önce başlattığı ’Adalet Yürüyüşü’ne katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu sabah kalp spazmı geçirdi.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Yıldıza anjiyo yapıldı. Ana damarında tıkanma olduğu tespit edilen Hüseyin Yıldız’a, by- pass ameliyatı veya stent takılması yönünde karar alındı.

Hüseyin Yıldız ve ailesi müdahalenin İstanbul’da yapılmasını istedi. Bunun üzerine Hüseyin Yıldız, Adapazarı Atatürk Stadyumu’naÿinen ambulans helikopterle İstanbuldaki ÿMemorial Hastanesi’ne sevk edildi. 

'EN KISA SÜREDE YÜRÜYÜŞE DÖNECEĞİM'

Helikopterden indirilen Yıldız, "İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim" dedi. Hüseyin Yıldız, daha sonra ambulansa alınarak Ataşehir'deki özel hastaneye götürüldü.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç gazetecilere yaptığı açıklamada, "Anjiyoda ana damarda yüzde 90 tıkanıklık tespit edildi. Kendisinin ve ailesinin isteğiyle İstanbul’da bulunan bir hastaneye sevk ediliyor. Sağlık durumu korkulacak durumda değil. Yürüyüşün bundan sonraki etabına katılamayacak olmasından dolayı büyük üzüntü duyuyor. Dua bekliyoruz" dedi. (Hürriyet)