GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Ocak 2024 Salı 16:16

Kaloğlu eski öğrencisi hakkında konuştu: Efe'ye City teklifte bulundu!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iddialı mesajlar verirken, eski öğrencisi ile ilgili detayı paylaştı. Kaloğlu, Altay dönemindeyken eski öğrencisi Efe Sarıkaya'yı Manchester City'nin izlediğini ve hatta resmi teklifte bulunduğunu söyledi.

Teknik adamlık kariyerine ilk adımını attığı Altay’da oyunuyla dikkat çeken, küme düşmesine kesin gözle bakılan Gençlerbirliği’ni ligde tutarak bir mucizeyi gerçekleştiren ve bu sezon da takımı yeniden Süper Lig potasına sokan Sinan Kaloğlu ile Antalya kampında konuştu.

Kampta eski öğrencisi olan Altaylı Efe Sarıkaya'ya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, "Kampımıza genç oyuncular dahil ettik. Gençler bizim için en büyük değer. Altay’da çalıştığım dönemde Efe Sarıkaya’yı kulüp tarihinin en genç sahaya çıkan oyuncusu olarak oynattık. Onun kendisini ifade edebileceği bir savunma modelimiz vardı. 3’lü oynarken özelliklerini yansıttı ve Manchester City geldi, izledi. Hatta beğendiler, resmi teklif de yaptılar. Bugün Süper Lig’den birçok takım hâlâ istiyor. Efe gibi gençlerin arkasında duracağız" dedi. (Fanatik)