GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Kasım 2019 Salı 14:23

‘Kale’de Başkan Yıldırım’dan flaş hamle: Seçimleri erteledi!

Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım, geride kalan hafta sonu mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan olaylar sonrasında aldığı kararı sosyal medyadan duyurdu. Yeni mahalle delege seçimlerini ileri bir tarihe ertelediğini açıklayan oluşturduğu takvimi de paylaştı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan olaylar sonrasında flaş bir karar aldı. Kararını sosyal medya hesabından açıklayan Başkan Yıldırım mahalle delege seçimlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

İlçe Başkanı Yıldırım şunları söyledi: Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri dün toplanan yönetim kurulumuzda mahalle kongre delege seçimlerinin tarih yer ve saatleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir. Karşıyaka’mız demokrasinin beşiği olup bu hafta yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Şunun unutulmaması gerekir bizler aynı amaç için çalışan yoldaşlarız. Yarın mahallelerimizde kol kola omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Bugün farklı renklerde parti içi demokrasi mücadelesinde olanlar yarın aynı renklerde mücadele verebilirler. Asıl olan üyelerin birlikteliği ve kardeşliğidir. Bunun bozulmasına ve bozmaya çalışanlara hep beraber engel olmalıyız. Tüm renkler bizimdir.

İşte yeni takvim: