GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Şubat 2022 Perşembe 10:47

KAF KAF sandık başına!

Karşıyaka basketbolunun efsane oyuncusu ve hocası Atakan Karakaplan ile Karşıyaka’nın efsane yöneticilerinden merhum Tahir Türetken’in oğlu Semih Türetken, Divan Başkanlığı için yarışacak

EGEDESONSÖZ – Karşıyaka Spor Kulübü’nün iki yıldır pandemi nedeniyle ertelenen Divan kurulu genel kurulu, Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde  saat 18.30’da başlayacak. Başkanlık yarışında, Karşıyaka basketbol takımının efsane oyuncusu ve hocası Atakan Karakaplan ile KSK’nin unutulmaz Atakan Karakaplan’ın listesinde, milli atletimiz Semra Aksu da bulunuyor. Karakaplan’ın grubunda ayrıca, KSK’nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Hüseyin Hamamcı’nın yanı sıra eski yöneticilerden Celal Ergin, Müjdat Uyar, Mustafa Karluk, Hakan Düzdemir, Kaan Akacun, Tevfik Çelti, Ekrem Güçsav, Osman Avcı, Mustafa Başman yer alıyor. Mevcut Divan Başkanı Fatih Diniz, yedek listede.

Semih Türetken’in listesinde ise şu isimler bulunuyor: Uluğ Atasoy, Rifat Bayraktaroğlu, Yusuf Güven, Tevfik Bayraktar, Müfis Arslanalp, Muharrem Gürbüz, Ediz Baskı, Murat Bayar, Mithat Salepçioğlu, Sadettin Babürhan ve Mehmet Doğan.

Atakan Karakaplan, divan yönetimine seçildikleri takdirde kulübün değerlerini koruyan tarafsız bir yönetim sergileyeceklerini söyledi. Semih Türetken ise, divan yönetimi olarak seçildikleri takdirde divanın kulübe katkısını artırmaya çalışacaklarını dile getirdi.