GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Ekim 2016 Pazar 18:58

Kaf-Kaf’ın zirve inadı: 1-0

Yeşil-kırmızılı takım olaylı Aydınspor maçından sonra Kırklareli deplasmanında Metin’in golüyle kazanarak ayağa kalktı.
Karşıyaka Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 7.hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor’u 1-0 mağlup etti.

KIRKLARELİSPOR: 0 - KARŞIYAKA: 1
Stat: Kırklareli Atatürk
Hakemler: Ali Zağlı, Volkan Akçit, Hakan Karabalcık
Kırklarelispor: Oğuzhan, Davut, Soner, Mustafa (Dk. 56 Şahinali), Ahmet Baykal (Dk. 59 Sedat), Serkan, Celal, Cemal, Nazif (Dk. 77 Barış), Engin, Ahmet Devret
Karşıyaka: Erhan, Cenk, Muhammet, Arif, Ali (Dk. 90+2 Hakan), Tayfun (Dk. 75 Ali Kemal), Can (Dk. 88 Mahmut), Battal, Metin, Onur, Anıl
Goller: Dk. 68 Metin (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 51 Nazif, Dk. 59 Celal (Kırklarelispor) Dk. 87 Onur (Karşıyaka) Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Karşıyaka, Kırklarelispor'u 1-0 yendi.

3 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldığı Aydınspor maçından sonra eksik bir kadroyla çıktığı zorlu deplasmanda Metin’le gülen Karşıyaka bu sonuçla puanını 13’e çıkararak üçüncü sıraya yükseldi.

Karşıyaka gelecek hafta sahasında Kastamonuspor’u ağırlayacak.

MENEMEN VE BUCA’DA SERİ SONU
Karşıyaka ile aynı grupta şampiyonluk mücadelesi veren bir diğer İzmir takımı Menemen Belediyespor ise sahasında Etimesgut Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak iki maçlık galibiyet serisine son verdi. Menemen bu sonuçla puanını 12 yapıp 7.haftayı Karşıyaka’nın hemen ardından 4.sırada kapattı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’taki İzmir temsilcisi Bucaspor da Menemen Belediyespor gibi iki maçlık galibiyet serisini seyircisi önünde bozdu. Bucaspor sahasında Sivas Belediyespor’la puanları 1-1’lik sonuçla paylaştı. İzmir ekibi 7.haftayı 10 puanla 9.sırada kapadı.