GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
27 Mart 2018 Salı 15:53

Kadınlar 'el emeği' ile kazanmaya başladı

Kullanıcılarına en çok kazanç sağlayan siteler incelendiğinde popülaritesi giderek artan bir internet sitesi haline gelen elemegibunlar.com yoğun ilgi görüyor. Site kadınların evlerinde yaptıkları el emeği-göz nuru ürünleri satarak para kazanıyor.

Birçok sosyal sorumluluk projesinde örneğini olarak kadınların ürettiklerinden gelir elde etme fikri söz konusu proje ile hayata geçirildi. Şu anda elemegibunlar.com üzerinde yayında olan binlerce el emeği ürün bulunuyor. Ürünleri hazırlama fırsatı olmayanlar ya da ürünleri inceleyerek beğendiklerini almak isteyenler alıcılar siteden rahatlıkla faydalanıyor.

SİPARİŞ ALMAK VE VERMEK ÇOK KOLAY
Dokuma ve yöresel ürünler başta olmak üzere takı, örgü işleri gibi pek çok alanda el emeği ürünler site üzerinde yayında yer alırken kullanıcıların olumlu geri dönüşü elemegibunlar.com siteyi büyüten dinamiklerin başında geliyor. Ev hanımlarının ekonomik özgürlüklerini bu site sayesinde kazanmaya başladı. Site üzerinden ürün satmak için herhangi bir üyelik ücreti veya ilan ücreti talep edilmezken girişimci ruha sahip kadınlar burada kazanmaya başladı. Site üzerinden sipariş almak, sipariş vermek ve aradığı ürünü bulmak oldukça kolay.

YÜKSEK MEMNUNYET
Güvenli ödeme sistemlerine sahip olan elemegibunlar.com internet sitesi ayrıca güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Hem alıcıyı hem de satıcıyı koruyan bir sistemle çalışması sorunsuz alışverişlerin ardından yüksek memnuniyet kazandırıyor.