GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Ağustos 2023 Çarşamba 13:45

Kadını darp edip parmaklarını kestiler!

Bilecik'te yabancı uyruklu bir kadının darp edilerek parmaklarının kesilmesine ilişkin 2 zanlı gözaltına alındı. Baba oğul olan yabancı uyruklu şüpheliler 49 yaşındaki Wahid N. ve 30 yaşındaki Naimi N'yi ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bilecik'te, Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokağı'ndaki bir evde yabancı uyruklu Feride Rasulova'nın (30) darp edildiği ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ELİNİN 4 PARMAĞI KESİLDİ
AA'da yer alan habere göre darp edildiği ve el parmaklarından 4'ünün kesildiği belirlenen kadın, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Rasulova'nın tedavisi sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor.

İKİ YABANCI GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili çalışma başlatan Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu şüpheliler Wahid N. (49) ve Naimi N'yi (30) yakaladı.

ZANLILAR BABA İLE OĞUL
Gözaltına alınan ve baba oğul oldukları belirtilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü. (AA)