GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
23 Kasım 2023 Perşembe 08:36

K-pop grubu sarayda ağırlandı

Dünyaca ünlü K-pop grubu Blackpink, Buckingham Sarayı'ndaki akşam yemeğinde Kral Charles, Kraliçe Camilla, Prens William ve Prenses Kate Middleton ile bir araya geldi.

Dünyanın en ünlü K-pop gruplarından Blackpink'in üyeleri, İngiltere'deki Buckingham Sarayı'nda özel bir davette bir araya geldi.

Güney Kore'den çıkan en popüler kız grubu, Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee ile birlikte başkent Londra'da akşam yemeğinde kraliyet ailesinin davetlisiydi.Yemeğin ev sahipliğini Kral Charles, eşi Kraliçe Camilla ile birlikte yaptı. Davette ev sahibi olarak Prens William ve Prenses Kate Middleton da hazır bulundu.

Kral Charles, yemek öncesi yaptığı konuşmada, Blackpink grubundan övgüyle söz etti.

Charles, "Kore'nin genç neslini görmek ilham verici. Hepsi bir arada Blackpink olarak bilinen Jennie, Jisoo, Lisa ve Rosé'u Birleşik Krallık'ın COP 26 (Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı) Başkanlığı Elçileri ve daha sonra BM Sürdürülebilirlik Raporu'nun savunucuları olarak çevresel sürdürülebilirlik mesajını küresel bir izleyici kitlesine ulaştırmadaki rollerinden dolayı alkışlıyorum" ifadesini kullandı.Charles ayrıca, "Global yıldızlar oldukları kadar yaşamsal meseleleri öncelik haline getirebildikleri için onlara hayranlık duyuyorum" diye konuştu. (NTV)