GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
19 Ocak 2022 Çarşamba 11:04

Jim Carrey 60'ıncı yaşını kutladı

Ünlü komedi oyuncusu Jim Carrey, 60'ıncı yaşında videolu kutlama yaptı. Carrey, "Yaşlandım ama hala altın gibiyim" mesajını yazan Carrey, "60 yaşında ve seksiyim" ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu ve komedyen Jim Carrey, dün 60 yaşına girdi. 17 Ocak 1962 Kanada doğumlu olan sanatçı, yeni yaşını sosyal medyada yayınladığı bir video ile kutladı. Twitter’daki 18,7 milyon takipçisiyle videolu mesajını paylaşan Carrey, “Benim doğum günüm! Yaşasın! Yaşlandım ama hala altın gibiyim. Hepinizi seviyorum” notunu yazdı.

Carrey, dişleri olmayan bir yaşlının taklidini yaptığı videosunda, “60 yaşında ve seksiyim” dedi. 

Yarı Kanadalı, yarı Amerikalı olan Carrey, sinema kariyerine Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, How the Grinch Stole Christmas ve Eternal Sunshine of the Spotless Mind gibi önemli filmleri sığdırdı.

1983’te Hollywood’a giren aktör, komedi kulübünde gösteriler düzenledi, 1990’da In Living Color adlı komedi dizisinde rol aldı. 1994’te oynadığı Ace Ventura: Pet Detective filmiyle adını duyuran Carrey, bir yıl sonra devam filmi Ace Ventura: When Nature Calls ile ününü pekiştirdi.

1994’te süper kahraman komedisi The Mask’te de rol alan oyuncu, 18 ila 23 milyon dolarlık bütçeyle çekilip 351 milyon dolarlık hasılat elde eden filmin ticari başarısıyla adını zirveye yazdırdı. Filmdeki rolü aktöre Altın Küre adaylığı da getirdi.

Ayrıca Carrey, iki kez evlendi. İlk evliliğini komedi kulübünün garsonu Melissa Womer ile yaptı. 1987’de başlayan evliliği 1995’te ayrılıkla sonuçlandı. Carrey’in bu evliliğinden şu anda 34 yaşında olan kızı Jane Erin doğdu.