GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ağustos 2019 Perşembe 12:21

İZTAV protokolü için Soyer’e yaklaşık 9 milyonluk yetki

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Turizm Tanıtma Vakfı’nın (İZTAV) yürüttüğü ortak hizmet projesi kapsamında iş birliği protokolü imzalanması için Başkan Soyer’e yetki verilmesi gündeme geldi. Mecliste alınacak karar doğrultusunda projeye belediye bütçesinden 8 milyon 948 bin 188 TL aktarılacak. 
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Turizm Tanıtma Vakfı’nın (İZTAV) yürüttüğü ortak hizmet projesi kapsamında iş birliği protokolü imzalanması için meclisten yetki istendi. Büyükşehir Belediyesi’nin meclis oturumunda gündeme gelecek madde kabul edildiği takdirde bütçeden 8 milyon 948 bin 188 lira 40 kuruş projeye aktarılacak. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de protokolü imzalamada yetkili olacak. 

Gündeme gelen önergede, ‘Belediyemizce turizm ve tanıtım faaliyetlerinin taşıdığı önem nedeniyle yürütülmekte olan çalışmalar ve İzmir Turizm Tanıtma Vakfı (İZTAV)’ın yürüttüğü ortak hizmet projesi kapsamında; İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Turizm Tanıtma Vakfı arasında imzalanmak üzere hazırlanan ve önerge ekinde yer alan “İşbirliği Protokolü”ün kabulü ve söz konusu Protokolü imzalanması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tunç Soyer'e yetki verilmesi ile Protokol doğrultusunda projeye Belediyemiz ilgili bütçesinden 8.948.188,40-TL aktarılması hususlarının görüşülmesi’ ifadeleri yer aldı.