GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Temmuz 2022 Cuma 21:46

İZSU'dan Torbalı'daki 10 mahallede kesintisiz çalışma

Torbalı'nın birçok mahallesinde yaşanan su kesintisiyle ilgili İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve bürokratlar yerinde incelemelerde bulunarak mahallelerin muhtarlarıyla çözüm odaklı fikir alışverişi gerçekleştirdi.

EGEDESONSÖZ - Torbalı'nın birçok mahallesinde iki haftadan uzun bir süredir su kesintisi yaşanması üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü devreye girdi. Su kesintisi yaşanan mahallelerin muhtarlarıyla görüşme yapan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve bürokratlar yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan su kesintisinin çözümüyle ilgili çalışmaların gerçekleştirildiği bilgisi şu mesajla verildi:

"İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ile beraberindeki bürokratlar Torbalı İlçesi Göllüce, Bülbüldere, Atalan, Naime, Tulum, Kırbaş, Subaşı, Çakırbeyli, Bozköy ve Saipler Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Kısmi su sıkıntısı yaşanan mahallelerimizde, ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar incelendi ve su sorunun bütüncül bir şekilde çözülmesi için yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu."