GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Haziran 2022 Perşembe 08:14

İzmirliler dikkat... Yaz yağmuru ıslatmasın!

İzmir’de yaz yağmurları bugün etkisini tekrar gösterecek. Bölgesel bazlı olması beklenen bu yağışların İzmir'in doğu ilçelerinde görülmesi tahmin ediliyor.

EGEDESONSÖZ - İzmir’de geçtiğimiz hafta da yer yer kendisini gösteren kısa süreli sağanak yağışlar bugün itibariyle kentin bazı bölgelerinde tekrar bekleniyor.

Yağışların genellikle bölgesel olmasından kaynaklı kentin bazı ilçelerinde yağış görülürken bazılarında ise görülmeyeceği ihtimali mevcut.

Özellikle tarımın yapıldığı Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Bayındır gibi ilçelerde kuvvetli yağış ve dolu ihtimali yüksekken merkez ilçelerde de kuvvetli yağış ve dolu görülebilir.

Körfez şeridindeki ilçelere (yarımada bölgesi gibi) bu yağışların uğramayacağı düşünülüyor.

Sıcaklıkların 31 ile 32 derece arasında olması beklenirken rüzgar ise hafif esecek.

İZMİR VALİLİĞİ'NDEN METEOROLOJİK UYARI!

Öğle saatlerinden itibaren İzmir'in iç kesimlerinde(Bayındır, Beydağ, Kemalpaşa, Kiraz, Ödemiş, Tire, Torbalı) kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklayan İzmir Valiliği oluşması muhtemel sel, su baskını, yerel yıldırım ve dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altını çizdi. 

        Başlangıç tarihi ve saati: 16.06.2022, Perşembe 12:00

        Bitiş tarihi ve saati:16.06.2022, Perşembe 20:00