GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Tarım
10 Aralık 2021 Cuma 15:19

İzmirli Ziraat Mühendisleri sandığa gidiyor

Odaya kayıtlı 5 bin 200 mühendis, yarın Tepekule’de kongreyi gerçekleştirecek; pazar günü de Ziraat Mühendisleri Odası’nda kurulacak sandıklarda oylarını kullanarak yeni yönetimi belirleyecek. Seçimde iki adayın yarışması bekleniyor

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, hafta sonunda kongre ve seçim yapacak. Odaya kayıtlı 5 bin 200 Ziraat Mühendisi, yarın kongreyi, Pazar günü de seçimi gerçekleştirecek. Seçimde iki adayın yarışması beklenirken, üçüncü bir adayın da çıkabileceği konuşuluyor.

İKİ İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Tevfik Türk, iki dönem yönetim kurulu üyeliği, bir dönem de başkanlık yaptığını, bu nedenle aday olmadığını açıkladı. Çağdaş ve Demokrat Mühendisler Grubu’nun adayı Dr. Hakan Çakıcı ile Değişim ve Dayanışma Grubu’nun adayı İlker Ağır, başkanlık için yarışacak. Ayrıca Devrim Özgürkan’ın da bir liste hazırlığı içinde olduğu ancak henüz adaylığını açıklamadığı öğrenildi.

OY KULLANMA İŞLEMİ, ZMO’DA
Programa göre, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde yarın saat 10.00’da Ziraat Mühendisleri Odası’nın kongresi başlayacak. Pazar günü ise Ziraat Mühendisleri, Alsancak’taki Ziraat Mühendisleri Odası’nda kurulacak sandıklara giderek oylarını kullanacak ve yeni başkanla yönetim kurulunu belirleyecek. Oy kullanma işleminin saat 09.00’da başlayacağı ve saat 17.00’de biteceği açıklandı.