GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Ocak 2022 Cuma 14:48

İzmirli Yağmur iki gündür kayıp!

İki gün önce Karşıyaka’daki evlerinden “Arkadaşıma gidiyorum” diye çıkan 17 yaşındaki Yağmur Pütmek bir daha geri dönmedi. Kızlarından haber alamayan Pütmek ailesi durumu polise bildirdi.

EGEDESONSÖZ - İzmirli 17 yaşındaki Yağmur Pütmek, iki gün önce Karşıyaka’daki evlerinden “Arkadaşıma gidiyorum” diye çıktı,  bir daha dönmedi. Daha önce arkadaşlarında bir gece kaldığı olduğunu ancak 48 saati geçen bir süre gelmemezliği olmadığını belirten baba Volkan Pütmek, durumu polise bildirdi.

TELEFONU KAPALI
Polisin de her yerde aradığı Yağmur’un cebinde fazla para olmadığını belirten Volkan Pütmek, “Kızım, Çarşamba günü öğle saatlerinde evden ayrılmış, annesine, arkadaşına gideceğini söylemiş. Aynı gün akşam saatlerinde, bugün eve dönmeyeceğini, arkadaşında kalacağını bildirmiş. Hangi arkadaşında, nerede, söylememiş. Bizde telefonu olan arkadaşlarını aradık, oralarda yok. Kızımın telefonu kapalı. Sanırım parası bittiği için telefonunu sattı.  Kızımı görenlerin, insaniyet namına 0 538 435 51 26 veya 544 435 51 26 numaralı telefonlardan bizlere ulaşmasını rica ediyorum” dedi. Yağmur Pütmek’in, 25 Ocak’ta sosyal medyasını son kez kullanmış olması dikkat çekti.