GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Ekim 2022 Pazar 19:48

İzmirli Veteriner Hekimler ikinci kez 'Özkan' dedi!

İzmir Veteriner Hekimler Odası'nın bugün yapılan seçimlerinde, mevcut Başkan Selim Özkan güven tazeledi. 932 oyun 539'unu alan Özkan ve yönetimi tekrar seçilirken, rakibi Prof. Dr. Osman Yılmaz 393 oy alabildi

EGEDESONSÖZ - İzmir Veteriner Hekimler Odası'nın seçimlerinde zafer, mevcut Başkan Selim Özkan oldu.  9 Ağustos 2021’de yapılan seçimi kazanarak başkanlığa getirilen Selim Özkan ve yönetim kurulu, bugün yapılan genel kurulda güven tazeledi. Özkan, rakibi Osman Yılmaz'a146 oy fark attı.

ÜYELERİN YARIDAN FAZLASI OY KULLANMADI
Ege Üniversitesi Kampusü içinde bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı İzmir Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü’nde yapılan genel kurulda Değişim Grubu'nun adayı Selim Özkan ile Katılım Platformu'nun adayı Prof. Dr. Osman Yılmaz yarıştı. 2 bin 430 üyesi bulunan odanın seçimlerine katılım düşük oldu. 932 oyun kullanıldığı seçimde Selim Özkan, 539, rakibi Prof. Dr. Osman Yılmaz ise 393 oy aldı.

ÖZKAN: DEĞİŞİM DEVAM EDECEK
Başkan Selim Özkan, "Veteriner Hekimler Odası'nda geçtiğimiz başlayan değişim, üyelerimizin bana ve arkadaşlarıma gösterdikleri teveccühle devam edecek. Değişim Grubu olarak İzmir’de yaşayan Veteriner Hekimleri için hiçbir şeyin eskisi olmasını istemiyoruz. Yaşamının her alanında en iyisini hak eden meslektaşlarımız için bizlerim büyük hayalleri var. Bu hayallerden biri olan İzmir Veteriner Hekimleri Sosyal Tesisi’ni paylaşmak istiyoruz” dedi. Selim Özkan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Bülent Gensoy, Erdal Tokmak, Emin Fuat Alıcı ve Abidin Atasoy yer alıyor.