GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
23 Aralık 2016 Cuma 13:31

İzmirli servisçilerden korsana ceza çağrısı

İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı korsan servislerin önlenmesi için İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a çağrıda bulundu. Vatandaşlara ihbar çağrısı yapan Bostancı, korsan servis çalıştıranın da şoförün de yolcunun da ceza almasını istedi.

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - İzmirli servisçiler İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a korsan servis çağrısı yaptı.

İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası, son önemde sayıları artan korsan servislerin takibinin yapılması için çağrıda bulundu.

VALİ AYYILDIZ’DAN DESTEK
İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a makamında yapılan ziyarette konuyu gündeme getiren İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı, servis taşımacılığının büyük sorumluluk gerektirdiğini ifade etti.

Korsan servisçilerden uzun yıllardır sıkıntı çektiklerini söyleyen Bostancı, “Sayın valimiz Erol Ayyıldız’a servisçilerimizin sorunlarını aktardık. Korsan servisçilerle mücadele konusunda destek mesajı aldık. Kendisi korsanın engellenmesi için elinden geleni yapacağını söyledi” dedi.

SÜREN DE ÇALIŞTIRAN DA BİNEN DE CEZALANSIN
Cezaların ağırlaştırılması çağrısı yapan Bostancı, “Bizim isteğimiz; korsan araçların tespiti halinde yazılan cezanın araç sahibi ile sürücünse, aracı işletene, tutan işletmeye ve araçta yolculuk edenlere de kesilmesini istiyoruz. Vatandaşlar korsan araçları odamız telefonlarına, zabıtaların telefonlarına, polise aracın plakasını, indirme bindirme yaptığı yerin adresini saati ile bildirsinler” şeklinde konuştu.