GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Ocak 2017 Pazar 16:32

İzmirli satış direktörü Katar’da yaşamını kaybetti

İzmir’in tanınmış mimarlarından Güner Hamzalar’ın oğlu ve gazeteci Ünal Tümin’in damadı olan Tamer Hamzalar’ın iki yıldır çalıştığı Katar’da geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in ünlü mimarı Güner Hamzalar’ın oğlu ve gazeteci Ünal Tümin’in damadı olan Tamer Hamzalar, iş amaçlı olarak bulunduğu Katar’ın başkenti Doha’da geçirdiği bir kazada iki gün önce vefat ettiği öğrenildi. İstanbul merkezli İzopoli Kingspan İnşaat A.Ş.’de satış direktörlüğü yapan ve son iki yıldır firmanın Doha şubesine çalışmalarını yürüten Tamer Hamzalar, evli ve bir çocuk babasıydı.

Tamer Hamzalar’ın 2000 yılında Dokuz Eylül Üniversite Bölümü İşletme Fakültesi’nden mezun olduğu, 2011 yılında başladığı İzopoli Kingspan İnşaat A.Ş. firmasında gösterdiği başarılarla kısa sürede dikkatleri üstüne çektiği öğrenildi. Talihsiz kaza sonucu, genç yaşta yaşamını kaybeden başarılı satış direktöründen geriye eşi ve çocuğu ile mutlu günlerinde çekildiği fotoğraflar kaldı.

Katar’dan gelen acı haberle yıkılan sevenleri Hamzalar’ın cenazesini Türkiye’ye getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Tamer Hamzalar’ın cenazesini İzmir’e getirmek için yola çıkan eşi Nilay Hamzalar’ın şirket yöneticileri ve konsolosluk görevlileri ile birlikte Doha’da bulunduğu, Doha’daki adli tıp kurumunun Cuma ve cumartesi kapalı olması sebebiyle cenaze işlemlerinin yapılamadığı ve işlemlerin ancak bugüne sarktığı öğrenildi.

Tamer Hamzalar’ın zamansız kaybı sevenlerini üzüntüye boğarken Hamzalar’ın kayınpederi, gazeteci Ünal Tümin tarafından yapılan açıklamada, “acımız çok büyük, derin üzüntü içerisindeyiz” dedi. Cenazenin defnedilmesi ile ilgili olarak naaşın İzmir’e getirilmesinin ardından bir duyuruda bulunulacağı öğrenildi.