GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mart 2017 Çarşamba 08:42

İzmirli meclis üyesi CHP’nin referandum yüzü oldu!

Partisinin referandum için hazırladığı görsel iletişim kılavuzunda reklam yüzü olarak yer alan Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Meltem Ergün, “İzmir marşıyla bu kadar özdeşleşmiş kampanyada bir İzmirlinin yüzünün kullanılmış olması çok güzel oldu. İnşallah bu referandum ‘Hayır’la taçlanır” dedi

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Türkiye 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliğinin tarihi referandumuna kilitlendi.

Süreçte ‘hayır’ kampanyası yürütecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yol stratejisini belirleyerek alanlara indi.

Son olarak ‘Halk oylaması 2017 görsel iletişim kılavuzu’ adıyla referandumda kullanılacak logo, hayır pusulası ve çeşitli posterleri kamuoyuyla paylaşan parti, pozitif bir propaganda yürütmeyi hedefliyor.

Sıcak renklerden oluşan güneş ve ‘Geleceğim için hayır’ sloganı ile üzerinden ‘tercih’ yazan hayır pusulasında yer alan bir kız çocuğunun yanı sıra İzmir’den de bir kadın partilinin reklam materyallerinde kendine yer bulduğu öğrenildi.

Çiğli Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Meltem Ergün ülke genelinde milyonlarca vatandaşla buluşacak posterlerde ‘Geleceğim için hayır’ yazılı tişört ve şapkayla poz verdi.

İZMİRLİNİN YÜZÜNÜN KULLANILMIŞ OLMASI GÜZEL OLDU

Egedesonsöz’e konuşan Ergün, “Reklam kampanyasında çalışan arkadaşlar rica etti. Sonrasında fotoğrafımın kullanılmış olması beni çok mutlu eti. İzmir marşıyla bu kadar özdeşleşmiş kampanyada bir İzmirlinin yüzünün kullanılmış olması çok güzel oldu. İnşallah bu referandum ‘Hayır’la taçlanır ve tüm Türkiye İzmir gibi aydınlık, çağdaş, özgür bir yer olur” dedi.