GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
18 Aralık 2020 Cuma 12:39

İzmirli iş insanı Ali Rıza Saysen korona kurbanı!

İzmir'in tanınmış iş insanlarından Ali Rıza Saysen, kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olmasının ardından Covid-19 virüsü kaparak hayatını kaybetti.

EGEDESONSÖZ- Çeşme Güneşi Gazetesi’nde köşe yazıları da kaleme alan Ali Rıza Saysen’in kardeşi Feyza Saysen, ağabeyinin 15 gün önce kalp rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırıldığını söyledi, “Anjiyo olduktan sonra  başka bir hastaneye geçmişti. Covid-19 virüsü kapmasının ardından hayatını kaybetti. Acımız çok büyük” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da yakın arkadaşı olan Ali Rıza Saysen'in hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Ali Rıza Saysen, bugün saat 14.00'te, Çeşme Çakabey Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Son köşe yazısını 4 Aralık tarihinde, cep telefonuyla hastaneden yazan Ali Rıza Saysen, "Yazı platformu olarak hastane köşelerini mesken tutmağa başladım. Bu da tabiatın bana yaptığı değişik bir azizlik. Velhasıl rahatsızlığım 15 gündür üst boyutlara tırmanıyor. Bu kez bu yazımı 11.kattan karalıyorum. Yine küçücük cep telefonuma" diye belirtmişti.