GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Eylül 2019 Çarşamba 20:07

İzmirli iki başkandan lidere ziyaret

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Ankara'da CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ- İzmirli başkanların Ankara trafiği sürüyor. Görev sürelerinde geride bıraktıkları 100 günün ardından Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendiren başkanlar, çalışmalar ve projelerle ilgili ziyaretlere devam ediyor.

Son olarak Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Ankara'ya giderek Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

“GÜZEL İŞLER YAPIYORSUNUZ”
Başkan Engin ile yaptığı görüşmede konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “İzmir’i ve Narlıdere’yi yakından takip ediyorum. Başarılı işlere imza atıyorsunuz. Daha da güzellerini yapacağınıza olan inancım tam. Bu dönem birlik ve beraberlik dönemi. El ele vererek, ülkemizi kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Şahsıma güvenerek, halkımızın oylarıyla belediye başkanı seçilmeme ve Narlıdere’ye hizmet etmeme vesile oldunuz. Sizin bu güveninizi boşa çıkartmayacağıma ve her zaman yanınızda yer alacağıma söz veriyorum” diye konuştu.Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat'ın da Engin'e ziyarette eşlik ettiği ve Kılıçdaroğlu ile kongre süreci hakkında görüştüğü öğrenildi.

BAŞKAN SENGEL PROJELERİNİ SUNDU
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Ankara'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Sengel'in, Kılıçdaroğlu'na ilçede geride kalan 6 ayda gerçekleştirilen çalışmaları anlatarak, ileriye dönük projelerini paylaştığı öğrenildi. Sengel ziyaretle iglili sosyal medya hesabından, " Gurur duyduğum, her sözünü hafızama kazıdığım, her rastlaştığımda nezaketine hayran kaldığım ve adaletine her daim güvendiğim; CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yapmış olduğum ziyaretimden bir anı... Tüm Türkiye çiçek açacak; inancımız tamdır" mesajını paylaştı.