GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
29 Ağustos 2017 Salı 11:43

İzmirli genç ressamdan 'Annem İçin' sergisi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 'Annem İçin' adını verdiği ikinci kişisel sergisini açan ressam Mihriban Neva Sel, yağlı boya ve akrilik tekniğiyle yaptığı 22 tabloya yer verdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde masterini tamamlayan Mihriban Neva Sel (30) ikinci kişisel sergisini Ödemiş'teki İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmet Müdürlüğü binasında açtı.

'Annem İçin' adlı serginin açılışına İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Cumhur Şener, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, resim öğretmenleri ve sanatseverler katıldı. 20 Eylül'e kadar açık olacak sergide; tuval üzerine yağlı boya ve akrilik tekniğinden oluşan 22 tablosunun bulunduğunu belirten Sel, serginin açılışını da annesi Medine Sel ile birlikte yaptı.

İlk sergisini 2016 yılında açtığını anlatan Mihriban Neva Sel, "Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde masterimi tamamladım, doktoraya hazırlanıyorum. Bütün anneler ve kadınlar çok değerli. Annelere olan değerin önemini anlatmak için bu sergiye 'Annem İçin' adını verdim. Sergime Ödemişlileri bekliyorum" dedi. (DHA)