GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
26 Mayıs 2017 Cuma 11:42

İzmirli esnafa güvenlik desteği

Güvenlik şirketi Pronet, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)  ile işbirliği protokolü imzaladı. Buna göre, İzmir'de Birliğe bağlı odalara kayıtlı esnaf sanatkarlar, Pronet'ten avantajlı fiyatlarla hizmet alabilecek.

Esnaf sanatkarlara hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olaylar karşısında avantajlı güvenlik paketi sunan protokole göre, Pronet şirketi de İESOB'nin kesime yönelik düzenlediği eğitimlere destek verecek.

İmzalanan protokolle ilgili konuşan Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “İzmir gibi ticaret yaşamı son derece köklü ve zengin olan bir kentte, böylesi bir anlaşmaya imza attığımız ve bundan sonra İzmirli esnafla dirsek temasında olacağımız için mutluyuz. İzmir esnafını, sadece hırsızlık değil, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olaylara, acil sağlık ve panik durumlarına müdahale edebilmeyi sağlayan 5 korumalı güvenlik paketimizle tanıştıracağız. Bu süreçte bizler de, esnafın beklentilerini ve değişen ihtiyaçlarını gözlemleyerek, kendimizi geliştirme şansı yakalayacağız. Eğitimlere destek vererek, bir arada gelişeceğiz" dedi.

İESOB Başkanvekili Selehattin Arslan ise, amaçlarının üyelerine rahat çalışma ortamlarını sağlamak olduğunu belirtti. (DHA)