GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Ekim 2017 Salı 17:35

İzmir ulaşımı artık cepte: Online bakiye yükleme devri başladı!

Kent ulaşımında milyonlarca insan tarafından kullanılan İzmirim Kart için online yükleme dönemi start aldı. Vatandaşlar artık gişe ve istasyonlarda vakit kaybetmeden bakiyelerine yükleme yapabilecek.

EGEDESONSÖZ - İzmir ulaşımında milyonlarca vatandaş tarafından kullanılan İzmirim Kart’ta online yükleme dönemi başladı.

İzmirliler karar sonrasında artık sadece yükleme noktaları ve istasyonlardan değil internet ortamında da bakiyelerini güncelleyecek.

Uygulama kapsamında www.izmirimkart.com.tr adresine hem cep telefonları hem de diğer cihazlardan giriş yapılarak https://www.izmirimkart.com.tr/tr/IzmirimkartTLYukleme/109 linkini tıklayarak online yükleme işlemi yerine getirilebilecek.

Sadece kredi kartıyla, internet üzerinden yapılan yüklemelerin ödeme işleminden 1 saat sonra kartın kullanımında otomatik olarak aktif hale geleceği öğrenildi. En az 1 TL en fazla 100 TL yükleme yapılabileceği aktarıldı. Gişe ve dolum noktalarında oluşan yoğunluk sebebiyle binlerce vatandaşın zaman kaybetmeden işlemini gerçekleştirecek olması uygulamanın tercih sebepleri arasında bulunuyor.