GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Ağustos 2019 Cumartesi 10:53

İzmir uçağı pistten çıktı!

Türk Hava Yolları'nın İzmir-İstanbul seferini yapan uçağı, İstanbul Havalimanı'na iniş yapmasının ardından pistten çıktı. 147 yolcu ile 7 kişilik uçuş ekibi tahliye edildi.

EGEDESONSÖZ- Türk Hava Yolları'nın TK2307 sefer sayılı İzmir-İstanbul seferini yapan uçağı bu sabah İstanbul Havalimanı'na inişinin ardından köprüye yaklaşırken taksi yolundan çıktı. Kazada yaralanan olmazken yolcular uçaktan sorunsuz bir şekilde tahliye edildi. Türk Havayollarından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“TK2307 sefer sayılı İzmir (ADB) – İstanbul (IST) seferini icra eden TC-JHM kuyruk tescilli uçağımız saat 07.28'de İstanbul'a inişi sonrasında köprüye yaklaşırken taksi yolundan çıkmıştır. B737-800 tipi uçağımızda seyahat eden 147 yolcumuz ve 7 kişiden oluşan uçuş ekibimizin tamamı herhangi bir yaralanma yaşamadan sağlıklı bir şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Havalimanı operasyonu sorunsuz şekilde devam etmektedir. Yaşanan durumun nedenleri ile ilgili araştırmalar yapılmaktadır. Tüm yolcularımıza ve ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kamuoyunun bilgisine arz ederiz”