GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Aralık 2018 Çarşamba 09:25

İzmir tarihinde görülmemiş olay: Bir garip ‘kaçak elektrik’ iddiası!

İzmir’in Karşıyaka İlçesinde Gediz A.Ş. yetkilileri tarafından yapılan operasyon sırasında Türk Telekom’un kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle sayacı söktüğü iddia edilirken apartmanda oturan vatandaşların internet, telefon ve TV gibi hizmetlerden yararlanamadığı öne sürüldü.

Doğan Bulut/EGEDESONSÖZ- Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan kaçak elektrik operasyonu sırasında 1833 sokakta bulunan apartmanda Gediz A.Ş. yetkililerinin Türk Telekom'un kaçak hat kullanması sonucu operatörün sayacını söktüğü iddia edildi.

Güven Sitesi’nde ikamet eden vatandaşların abonesi oldukları Türk Telekom’a dilekçe göndererek, 7 Aralık 2018 tarihinden beri hiçbir hizmetinden faydalanamadıklarını vurgulayarak, “Sorunun 24 saat içerisinde çözülemediği takdirde sözleşmelerini fesh edecekleri” belirtildi.

NE İNTERNET NE TELEFON VAR
Güven Sitesi’nde yaşayan Aslı Eren konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 haftadır sorun bir türlü çözülemiyor. Abonesi olduğumuz Türk Telekom’un hiçbir hizmetinden faydalanamadığımız gibi, ücretlerini ödüyoruz. Ulaştığımız yetkililer Türk Telekom’un Genel Müdürlüğü’nden onay beklediklerini söylüyorlar.  Bu konuda çok mağduruz. Ne internet ne de telefon kullanabiliyoruz. Sitede yaşayan vatandaşlar başka operatörlere geçiyorlar. Bir an önce sorunun çözülmesini bekliyoruz” dedi.