GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Haziran 2022 Çarşamba 11:00

İzmir Su'dan kitap kampanyasına destek!

İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayileri, Başkan Tunç Soyer’in başlatmış olduğu ‘her mahalleye bir kütüphane’ kampanyasına destek olmak için vatandaşlardan elden kitap alma çalışması başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bilgiye erişimde fırsat eşitliği ilkesiyle başlattığı “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası devam ediyor. İzmirliler kent genelinde belirlenen kitap teslim noktalarına yeni ya da ikinci el kitaplarını getirerek kampanyaya destek olabiliyor. 

Başkan Soyer’in ziyaretçilerine “Lütfen bana çiçek ve hediye yerine kampanyamız için kitap getirin” çağrısına son destek ise İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayilerinden geldi.

Kitap bağış kampanyasını sosyal medya aracılığıyla ve mevcut abonelerine mesajla duyuran, kitap bağışı yapmak isteyip, bağış yerlerine kitapları götürmekte zorluk yaşayan Karşıyakalı ve Bucalı vatandaşlar, İzmir Su Damacana siparişi için gelen görevliye kitaplarını teslim ederek kampanyaya destek oluyor. İzmirliler bu sayede bağışta bulunmak için toplama noktalarına gitmek zorunda da kalmıyor.

Kampanyaya yoğun bir katılım gösteren Karşıyakalı ve Bucalı vatandaşlar, uygulamadan çok memnun  kaldıklarını dile getirdi.