GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2019 Çarşamba 14:04

İzmir siyasetinin bayramlaşma programları: Hangi parti, nerede, ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve siyasi partilerin kentteki il temsilciliklerinin hangi gün ve saatte nerede bayramlaşma programı düzenleyecekleri netleşti. İşte programlar!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir’deki siyasi partilerin Ramazan Bayramı için bayramlaşma programları belli oldu. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin milletvekilleri, il yöneticileri ve partilileriyle bir araya geleceği törenlerin programları şekillenirken İzmir Büyükşehir Belediyesi de Tunç Soyer’in başkanlığında ilk defa bayramlaşacak.

CHP ise bayramlaşma için her zamanki gibi İzmir Sanat’ta buluşacak. Tören 3 Haziran Pazartesi (Arife) Günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

AK Parti’nin 1 Haziran Cumartesi Günü saat 14:00’te il binasında bayramlaşacağı aktarıldı. Teşkilatın tamamının programa davet edildiği belirtildi. 

MHP, bayramlaşma törenini bayramın ikinci günü (5 Haziran Çarşamba) il başkanlığında gerçekleştirecek. Tören saat 14:00’te Kültürpark’taki Göl Gazinosu’nda yapılacak. Milletvekilleri, il yöneticilerinin tam kadro halinde programa katılım yapması bekleniyor.

İYİ Parti’de ise bayramlaşma 1 Haziran Cumartesi Günü saat 12:00’da il binasında olacak. İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın bayramlaşma tarihi için teşkilat içinde adeta mini bir referandum yaptığı öğrenildi. Teşkilatın bu tarihte karar kıldığı ifade edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratların, personellerin katılım göstereceği ve Tunç Soyer liderlik edeceği program 31 Mayıs Cuma günü saat 15:00’te meclis salonunda gerçekleşecek.