GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Haziran 2016 Pazartesi 15:03

İzmir siyasetinde gözyaşı kavgası!

CHP İl Başkanı’nın basın toplantısı sırasında gözyaşlarına hakim olamaması tartışmaya neden oldu. Yüksel, AK Parti cephesinden gelen eleştiriye çok sert yanıt verirken, gözyaşları CHP içinde de karşılılık demeçlerle tartışıldı!

EGEDESONSÖZ – CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehitlerle ilgili sözlerine tepki göstermek düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamaması İzmir siyasetinde tartışma konusu oldu.

Yüksel’e tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ‘tiyatro ve timsah gözyaşları’ göndermesi yaparken CHP İl Başkanı’nın yanıtı gecikmedi.

Sert konuşan Yüksel, “O duygusuz herife söylemek lazım; AKP milletvekili olduğu için oluşacak yargı düzeninden zarar görmeyeceğini düşünecek kadar aptal olmasın” dedi.

Yüksel’e bu kez Twitter’dan yanıt veren Kaya’dan “'Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap, edebi elden gidene” cevabı geldi.

- YÜKSEL’DEN ÇOK SERT SÖZLER, KAYA’DAN JET YANIT!

Öte yandan ‘gözyaşları’ CHP içinde de ayrı bir tartışma konusu oldu. CHP İl Eski Başkanı Karataş geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında ağlayan CHP İl Başkanı Yüksel’i eleştirdi. Yüksel’e, “Sen ağlama dayanamam” sözleriyle yüklenen Karataş’a yanıt veren İl Yönetim Kurulu Üyesi Özen, “Sana her şey yakışıyor bahtı kara, yüreği taş abim” dedi.

- CHP’DE ‘GÖZYAŞI’ KAVGASI…