GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Aralık 2020 Cuma 09:31

İzmir siyasetinde 'deli polemiği' tam gaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katıldığı canlı yayın programında "Vatandaşımız Kılıçdaroğlu’na ‘delidir ne yapsa yeridir’ gözüyle bakıyor" cümlesine CHP'den gelen tepkiler üzerine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yanıt verdi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, “Vatandaşımız Kılıçdaroğlu’na ‘delidir ne yapsa yeridir’ gözüyle bakıyor. Bu çerçevede herhalde Kılıçdaroğlu kendisini getirmiş olduğu iradenin kulaklarının duyacağı ifadeler kullanmaya devam ediyor. Başka yerlere mesaj veriyor, çok açık bir şekilde görüyoruz” demesi üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tepki göstermişti.

- AK PARTİLİ DAĞ, ‘VATANDAŞIN SÖYLEMİ’ DEDİ: KILIÇDAROĞLU DELİDİR, NE YAPSA YERİDİR!

- AK PARTİLİ DAĞ'A CHP'Lİ YÜCEL'DEN YANIT

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hamza Dağ’a yönelik eleştirileri haksız bulduğunu şu ifadelerle belirtti:

“Anadolu’da bir tabir vardır; ‘Evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın!’ Ana muhalefet tam da bu noktada. Dezenformasyonları, algı operasyonları, hakaret dilleri ile genelde ve yerelde milletimizi, milli değerlerimizi hiçe sayarken; ahlak timsali kesilmelerine anlam vermek mümkün değil! Oysa, skandalları ve içlerine düştükleri durum nedeniyle gündemi değiştirmek için saldırı ve nefret dilini kullananlar kendileridir! Sorgulamaları gereken kendileridir. Aksi yöndeki çabaları beyhudedir.

Sokağa, halka sırtını dönerek kulaklarını tıkayan CHP, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ’ın liderlerine ilettiği mesajı hakaret saymadan önce kendisine bakmalıdır. Medet umdukları siyaset dili, kendilerini kurtarmayacaktır!”