GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Şubat 2021 Çarşamba 17:17

İzmir Şehir Plancıları Odası'nda değişim

Bir yıldır başkanlık görevini sürdüren Memnune Bahçivan, özel nedenlerle başkanlığından ayrıldığını, yönetim kurulu üyesi olarak çalışacağını açıkladı.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu'nda kan değişikliği oldu. Bir yıl önce başkan seçilen Memnune Bahçivan, özel nedenlerle başkanlık görevinden ayrıldığını, bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Yönetim Kurulu'nun kendi içinden bir başkan belirlediğini ancak yeni başkanın, birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulacağını belirten Memnune Bahçivan, şunları söyledi:

BEN BAŞKANLIK İÇİN UYGUN BİRİ DEĞİLİM
"Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla aramda en küçük bir sorun dahi yok. Bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya devam edeceğim. Özel sebeplerden dolayı başkanlık görevinden ayrılmak istedim ve ayrıldım. Arkadaşlarım, bu talebimi olgunlukla karşılandı. Göreve gelirken de başkanlığı isteyerek gelmemiştim. Bunu herkes biliyor. Seçimden bu yana bir yıl geçti. Ben açıkçası  başkan için uygun biri değilim. Bu bir samimi itiraftır. Bir yılı geçirdik ve başkanlık görevini bir başka arkadaşım yürütecek."